Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken

Tickets kwijt?

Kijk op je bankafschrift bij de betaling van de tickets om te bepalen via welk systeem de tickets verstrekt zijn. Het opnieuw toesturen van de tickets hangt hiermee samen. Lees vervolgens hieronder meer over de mogelijkheden. 

Is je betaling gedaan via Stichting Derdengelden Pay.nl?

Klik dan hier om je tickets rechtstreeks te downloaden. 

Is je betaling gedaan via Stichting Mollie Payments of Eventree via PAY.nl?

Klik dan hier om je tickets rechtstreeks te downloaden. 

Is je betaling gedaan via Link2Ticket via Mollie?

Klik dan hier om je tickets opnieuw naar jezelf te mailen. Hou voor de zekerheid ook je spam of ongewenste mail in de gaten, want soms komt de mail met de tickets hierin terecht. Heb je met een uurtje nog niks ontvangen? Dan kan het zijn dat tijdens het bestellen een onjuist e-mailadres is gebruikt. Neem in dit geval contact met ons op. Vergeet niet om erbij te zetten om welk evenement het gaat en voor welke dag je tickets hebt gekocht. Ook is het belangrijk om te vermelden op welke naam de tickets besteld zijn en met welk e-mailadres volgens jou de bestelling gedaan is. Voeg tot slot een kopie van het bankafschrift toe als bijlage. Dan zorgen wij ervoor dat je tickets zo gauw mogelijk naar je verzonden worden. 

Is je betaling gedaan via Ticketpoint by Mollie?

Dan is het niet mogelijk om zelf je tickets rechtstreeks te downloaden en moeten wij ze opnieuw naar je verzenden. Neem hiervoor contact met ons op. Vergeet niet om het ordernummer erbij te zetten. Deze vind je in de betaalomschrijving. Dan zorgen wij ervoor dat je tickets zo gauw mogelijk naar je verzonden worden. Hou voor de zekerheid ook je spam of ongewenste mail in de gaten, want soms komt de mail met de tickets hierin terecht. 

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!

Klik hier om je vraag te stellen

Vanplan Events op Facebook