Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken

Tickets wijzigen bij VanPlan?

Afhankelijk van de voorwaarden van het evenement is het mogelijk om de ticket te wijzigen. Kijk op je ticket welke naam je ziet staan om te bepalen via welk systeem de tickets verstrekt zijn: Eventix, Eventree, Link2Ticket of Ticketpoint. Het kunnen wijzigen van tickets hangt namelijk onder andere hier mee samen. Lees vervolgens hieronder meer over de mogelijkheden.

Zijn je tickets verstrekt door het systeem van Eventix of van Eventree?
Dan is het helaas niet mogelijk om je tickets te wijzigen. 

Zijn je tickets verstrekt door het systeem van Link2Ticket?
Dan is het in de meeste gevallen niet mogelijk om je tickets te wijzigen. Het is in geen geval mogelijk om te wisselen van tickettype. In sommige gevallen is het wijzigen van de datum wél mogelijk wanneer een evenement op meerdere dagen plaatsvindt – denk bijvoorbeeld aan een toneelvoorstellingenreeks. Uiteraard kan er alleen van datum gewisseld worden indien er voldoende beschikbaarheid is.

Neem contact op via info@vanplan.nl onder vermelding van je naam, het e-mailadres waarmee je de bestelling hebt gedaan, een kopie van het bankafschrift en de gewenste datum waarnaar je de tickets wilt wijzigen. Wij controleren dan je bestelling en passen indien mogelijk de datum aan. Je ontvangt van ons terugkoppeling via de mail. Het wijzigen van tickets is in deze situatie kosteloos. 

Het is niet mogelijk om je tickets te wijzigen in tickets voor een ander evenement. 

Zijn je tickets verstrekt door het systeem van Ticketpoint? 
Dan kun je je tickets laten wijzigen naar een andere datum en/of een ander tickettype. Dit gebeurt uiteraard op basis van beschikbaarheid. Voor het wijzigen van je tickets wordt automatisch een bedrag van €5,75 wijzigingskosten gerekend, plus het eventuele verschil in ticketprijs.

Voor het wijzigen van je tickets kun je een melding maken via deze link. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Het is niet mogelijk om je tickets te wijzigen in tickets voor een ander evenement. 

Wil je je tickets annuleren?

Dat is helaas niet mogelijk, zoals ook staat aangegeven in onze algemene voorwaarden.

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!

Klik hier om je vraag te stellen

Vanplan Events op Facebook