De Cliëntenraad Inspiratieprijs

10 november 2021 t/m 10 december 2021, Jelgerhuis in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Podium voor mensen binnen de psychiatrie om met beeldend werk in verschillende kunstvormen hun talenten te laten zien. Clientenraad Inspiratieprijs - Podium voor mensen binnen de psychiatrie om met beeldend werk in verschillende kunstvormen hun talenten te laten zien. De Cliëntenraad van GGZ Fries...

Lees meer

Podium voor mensen binnen de psychiatrie om met beeldend werk in verschillende kunstvormen hun talenten te laten zien.

Clientenraad Inspiratieprijs - Podium voor mensen binnen de psychiatrie om met beeldend werk in verschillende kunstvormen hun talenten te laten zien.

De Cliëntenraad van GGZ Friesland reikt dit jaar voor de eerste keer de Inspiratieprijs uit, een prijs waarbij cliënten de kans krijgen om hun creativiteit te laten zien. Schilderen, schrijven, muziek maken, fotograferen, dichten of tekenen, elke vorm van creativiteit is welkom. Dit jaar zijn alle creaties verzameld in een unieke expositie en deze komt langs bij jou in de buurt.

De Cliëntenraad Inspiratieprijs (CRI) is een podium voor cliënten. Kunst brengt troost, bevordert het herstel en is een prachtig middel om met elkaar in gesprek te komen en elkaar te inspireren. Met het uitreiken van een prijs willen we dit nog meer stimuleren . En zo ook strijden tegen het stigma dat er nog altijd is op het hebben van een psychische gevoeligheid.

Als inspiratiebron voor de CRI hebben we het motto van een bevlogen collega, Sandra, genomen. Haar moeder: ,,Ze had dit motto van iemand gekregen en het stond altijd naast haar televisie. Zij vond dit een mooie spreuk.” Voor dit project hebben we het uitvergroot en het staat ook in de vitrinekast.

De expositie omvat meer dan 60 werken en werd op 29 juni geopend in Buitenpost. Verder komt de expositie langs in Sneek, Drachten, Franeker en Leeuwarden. Het spetterende slotfeest met uitreiking van de prijzen vindt plaats in Leeuwarden. Het hele schema met data wanneer en waar je langs kunt komen vind je hieronder. De stemmen van een vakjury en ook de publieksstemmen tellen mee in de beoordeling: op elke locatie kunnen alle bezoekers een stem uitbrengen en daarnaast kan er ook online gestemd worden.

Graag even melden bij de receptie. Max 6 personen tegelijk.

Lees minder

Links

Data en tijden

woensdag 10 november 2021 t/m vrijdag 10 december 2021

maandag : 10:00-16:00
dinsdag : 10:00-16:00
woensdag : 10:00-16:00
donderdag : 10:00-16:00
vrijdag : 10:00-16:00
vr 12 november 2021 : 10:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Jelgerhuis
Borniastraat 34b
8934 AD LEEUWARDEN

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen